Home  |  Vår kropps pH  |  Den nye biologien  |  Aktuell  |  Email

Kroppene våre er designet for å være sunne, slanke og energiske. Vi var ment til å ha myk, smidig hud og en kvikk og oppvakt hjerne. Istedet er vi overvektige, slitne og svake. HVORFOR?


Tenk på kroppen din som om det var et akvarium...

Forestill deg at cellene i kroppen din er fisk og at de svømmer rundt i væskene i kroppen din. De fleste av oss forurenser akvariene (kroppene) våre med junk food, røyking, overkonsumering av surhetsskapende mat og et antall av overtredelser som kompromisserer den delikate balansen av våre interne alkaliske væsker. Noen av oss har akvarier (kropper) som knapt er istand til å støtte liv.

Noen av oss har akvarier (kropper) som knapt er istand til å støtte liv. Allikevel klarer vi på en eller annen måte å slite fra dag til dag mens vi bygger opp en stadig mer alvorlig ubalanse. Faktisk er hele den metabolske prosessen avhengig av et balansert internt alkalisk miljø. Et kronisk over-syrlig pH-miljø korroderer kroppsvev og spiser seg sakte inn i de 96.560 km med vener og arterier, på samme måte som syre spiser seg inn i marmor. Hvis ikke dette blir tatt hensyn til, vil det påvirke alle cellulære aktiviteter og funksjoner, fra herteslag til hjerneaaktivitet. Oppsummert kan det sies at et for surt miljø påvirker alt liv som igjen fører til plager, sykdommer og usunne tilstander som for eksempel overvekt.

Å bli alkalisk med en enkel og sunn diett

Dette er ikke så vanskelig eller teknisk som det høres ut som. Når vi snakker om å spise alkalisk mat eller å starte en alkalisk diett, refererer vi til å konsumere den type mat og drikke som har en alkalisk effekt på kroppen. Denne effekten er basert på asken som blir igjen etter at maten er konsumert. Noen typer mat etterlater en sur aske, mens andre matvarer etterlater en alkalisk aske. Beleilig nok for oss er kroppene våre designet for å kategorisere hvilken mat som etterlater hvilken type aske inn i ryddige og enkle grupper som er lette å huske.

Selvfølgelig er vi alle forskjellige, men de fleste av oss burde sikte på å spise 75-80% alkalisk mat og maksimum 20-25% av syredannende mat.

Argendum AS. 22 Røyseløkka 3218 Sandefjord | Tel.: +47-404-70-914 | E-mail: post@naturalshop.no

Organisasjonsnummer: 997 923 251