Home  |  Vår kropps pH  |  Den nye biologien  |  Aktuell  |  Email

Kroppen din kan bare assimilere mineraler og næringsstoffer tilfredsstillende når dens pH er riktig balansert. Det kan derfor være mulig at kroppen din ikke absorberer eller nyttiggjøre seg av de sunne næringsstoffene selv om du inntar dem.


Din helse avhenger av et alkalisk miljø, som opprettes ved at du spiser mat som tomater, avocado og grønne grønnsaker. Når vi snakker om å spise alkalisk/basisk mat eller å starte en alkalisk diett, refererer vi til å konsumere den type mat og drikke som har en alkalisk effekt på kroppen. Den optimale balansen er 80/20.  Du kan regulere din kropps syre/base-kjemi gjennom enkle endringer i dietten. Dette kan resultere i vekttap, økt utholdenhet og styrke, bedre immunforsvar og en styrket følelse av velvære.

I kjemi er pH måleenhet for surhetsgrad i vannløsninger. pH måles normalt i en skala fra 0-14. Løsninger med en pH under 7 sies å være en sur løsning, mens løsninger med pH over 7 er basiske eller alkaliske. pH er balansen mellom positivt ladde ioner (syre-formende) og negativt ladde ioner (base-formende). Kroppen strever hele tiden etter å balansere din pH-verdi. Når denne balansen er kompromittert, kan mange problemer forekomme.

På samme måte som kroppen regulerer sin temperatur, vil den også forsøke å balansere pH-verdien, særlig i blodet. Kroppen vil gjøre sitt ytterste i å bevare pH-en i blodet til en verdi på 7,365, og den vil utsette andre vev eller kroppssystemer for stress for å opprettholde dette nivået.

De fleste mennesker som lider av ubalanse i pH-systemet har en sur pH-verdi. Denne tilstanden tvinger kroppen til å bruke basiske mineraler (som kalsium, natrium, kalium og magnesium) fra vitale organer og ben for å nøytralisere syren og deretter trygt fjerne det fra kroppen. Om kroppen belastes med alt for store mengde syre, greier ikke disse organene å kvitte seg med all syren og kroppen vil automatisk beskytte cellene ved å  samle opp syrene på de minst livsviktige steder for å begrense skadeomfanget og beskytte livsviktige funksjonscellene. Dette kan føre til en syreopphopning som kan gi utslag i en rekke problemer.
Når giftstoffene og syren ikke er riktig eliminert, tar de bosted i kroppen. Når væskene i kroppen ikke er sunne nok og/eller rikelige nok til å kvitte seg med kroppens avfallsprodukter og giftstoffer, forgifter disse produktene rett og slett friske celler, og deretter blir reultatet en alvorlig trussel mot helsen på den ene eller den andre måten.

Hovedterorien til Louis Pasteur er kjent som «The Germ Theory Of Disease». Den påstår at enkelte arter av mikrober fra en ekstern kilde invaderer kroppen og er den første årsaken til infeksiøs sykdom. Konseptet av at spesifiserte og uforanderlige typer av bakterier forårsaker spesifikke sykdommer, ble offisielt akseptert som fundament for allopatisk vestlig medisin og mikrobiologi sent i det 18. århundret i Europa. Også kalt monomorphism (entall).
‘Antoine Béchamp, M.D., én av verdens fremste innen bakteriologi og Pasteur´s samtidige, gjorde store vitenskapelige funn, og noen av de andre store tenkerne fra hans tid aksepterte hans teorier og funn som endelige og etablerte fakta.

Béchamp oppdaget microzyma (nå kjent som mikroorgansimer), små, gjærede cellekropper - som er den grunnleggende strukturene av cellenes liv; og at bakterier definitivt er resultatet av dette og ikke forårsaket av sykdom. Gjennom disse eksperimentene viste han at de vitale karakteristikkene av celler og bakterier er bestemt av grunnlaget som deres microzyma livnærer seg fra, samt vekst og formeringen i menneskenes kropp. Essensen i denne teorien er at microzymaen, et uavhengig levende element, eksisterer i alle levende ting, og både er byggende og resirkulerende i organsimen.
Den bebor celler, væsken mellom celler, blod og lymfene. Ved god helse oppfører microzymaene seg harmonisk, og når gjæring forekommer er det normalt sett gunstig. Men ved en sykdomstilstand blir microzymaene forstyrret og skifter form og funksjon. De utvikler seg i mikroskopiske former (bakterier) som reflekterer sykdommen og produserer symptomer, og blir det Béchamp kalte «sykelig utviklet» microzymaer

Bakterier har ingen effekt på levende celler; bare på døde celler. De er ikke årsaken til sykdommer men resultatet derav.

Gjæring, virus, bakterier og andre patogener kan ikke overleve i en alkalisk kropp - disse mikroformene krever alle et surt medium hvor de kan overleve og trives.  Det er ikke bakteriene eller viruset i seg selv som produserer sykdommen, det er de kjemiske biproduktene og bestanddelene av disse mikroorganismene som agerer med de ubalanserte, dysfunksjonelle cellemetabolismene i den menneskelige kropp som produserer sykdom. Om kroppens cellulære metabolisme og pH er perfekt balansert eller klar, er den ikke mottakelig for sykdom.
Det sykelige sure cellemiljøet er opprettet av giftig diett, giftige miljømessige eksponeringer og en giftig livsstil som støtter sykelig forandring av bakterier, fra bakterier til virus, fra virus til sopp og fra sopp til kreftceller i kroppen.
Din pH-verdi er en måleenhet for surheten eller alkaliteten i kroppen din. Selv om du kanskje ikke er klar over det, er pH faktisk den største bidragsyteren til overvekst av candida. Mange mennesker som har problemer med candida har for høy surhetsgrad, som er et ideelt miljø for candida til å trives å formere seg i. En alkalisk tilstand holder immunsystemet sterkt og tillater gode bakterier til å trives i tarmsystemet.

Når du alkaliserer kroppen og din pH-verdi er minimum 7,0, kvitter du deg mye mer effektivt med giftstoffer! Ifølge flere prominente forskere kan ikke degenerative sykdommer få fotfeste i et alkalisk miljø. Når du alkaliserer kroppen kan vekt og helse returnere til sin normale tilstand.

Lær hvordan du skal balansere livet og dietten din med de utrolige helseeffektene det gir med dette programmet. Med nye kapitler, oppdateringsprogrammer og over førtifem nye oppskrifter har «pH-mirakelet» virkelig blitt oppdatert og revidert.

Argendum AS. 22 Røyseløkka 3218 Sandefjord | Tel.: +47-404-70-914 | E-mail: post@naturalshop.no

Organisasjonsnummer: 997 923 251