Home  |  Vår kropps pH  |  Den nye biologien  |  Aktuell  |  EmailVår kropp er skapt ikke bare for å leve lenge, men også for å leve lenge å være frisk! Hvor lenge vi lever beror på kroppens næringsnivåer og energi. Celler uten riktig og balansert næring kan ikke prestere optimalt. Deres funksjonalitet reduseres gradvis og de begynner å visne på grunn av mangel på lys, ernæring og oksygen.
Det er faktisk så, at den metabolske prosessen i kroppen er helt avhengig av et balansert internt miljø. En kronisk tilstand med for høye syrenivåer ”ruster” kroppen fra innsiden, og spise seg sakte men sikkert inn i våre blodårer og sirkulasjonssystem slik syre eroderer marmor. Hvis denne tilstanden ikke blir behandlet, vil kroppens og cellenes funksjon og aktivitet bli forstyrret og innvirke negativt på vitale organer som hjerte og hjerne. Kort sagt, for høye syrenivåer over tid ødelegger våre liv, skaper ubalanse i kroppen og leder dessuten som oftest til overvekt.

Om du prøver å gå ned i vekt, få kontroll på din diabetes eller stabiliser dine hjerteproblemer, eller rett og slett bare ønsker å få mer energi, da er kroppens pH balanse helt avgjørende! Med rett pH i kroppen får du en bedre helse, båre fysisk og mentalt!

Gi kroppen din den riktige maten og ernæringen for å skape den optimale alkaliske balansen! Da slipper du dårlig fordøyelse, lave energinivåer, overvekt, smerter i muskler og ledd, og mange andre plager.
Vi kan tilby deg et hav av kunnskap som du kan benytte deg av. Gratis resept, utdanningsmateriell, vitenskapelige artikler, og ikke minst produkter som gir deg en ”kick-start” i ditt nye liv! Begynn med våre grønne drikker eller salter!

Det er aldri for sent å begynne må bedre – begynn allerede i dag!
Det er vår misjon å forsyne deg med kvalitetsprodukter, fundamenterte i vitenskapen og baserte i naturen! Alt dette vil bidra til å gi deg og dine nære og kjære et langt og innholdsrikt liv!


Argendum AS. 22 Røyseløkka 3218 Sandefjord | Tel.: +47-404-70-914 | E-mail: post@naturalshop.no

Organisasjonsnummer: 997 923 251